foto

Maxim Jesaulov

  • nar. 9.6.1968 (51 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Kapkan dlja killera
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)

TV seriály

2019 Gorjačaja točka (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Opasnaja rabota (E01)
Ment v zakoně (TV seriál)
Cena tabletki (S09E08)
Bitovskij perepoloch (S09E07)
2013 Kovboj (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pojezd idět v děpo (S06E23)
Slučajnyj passažir (S06E14)
Něsportivnoje poveděnije (S06E04)
Ment v zakoně (TV seriál)
Čužaja zemlja (S06E06)
2012 Predatěl (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něčistyj spirt (S05E22)
Vokzalnyj zombi (S05E21)
Ispoveď (S05E17)
další epizody (43)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
Něvskije partizany (S07E05)
Granica zla (S07E04)
další epizody (6)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Mig pered smerťju (S03E23)
Svobodnaja kassa (S03E22)
Druzja-tovarišči (S03E21)
další epizody (31)
Profil ubijcy (TV seriál)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Blondinka s perrona (S03E08)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Mentovskije vojny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky