foto

Hakan Akın

  • nar. 12.1.1966 (54 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kral Şakir: Korsanlar Diyarı
2018 Ailecek Şaşkınız
Sagu & Pagu
2017 Çalgı Çengi İkimiz
2016 Bir Baba Hindu
2015 Dügün Dernek 2: Sünnet
2014 Aşk Oyunu
Yusuf ve Yusuf
2008 Recep Ivedik
2005 Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol
2004 Beni Bekledinse (TV film)

TV seriály

2013 Osmanlı'da Derin Devlet (TV seriál)
2012 Canım Benim (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas (TV seriál)
Pis Yedili (TV seriál)
2010 Şen Yuva (TV seriál)
2006 Selena (TV seriál)
2005 Belalı Baldız (TV seriál)
Çapkın (TV seriál)
2004 Cennet Mahallesi (TV seriál)
2003 Baba (TV seriál)
2002 En Son Babalar Duyar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
Çocuklar Duymasın (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)
1990 Ortabereket (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky