foto

Helen Cherry

  • nar. 24.11.1915
    Harrogate, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.9.2001 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Fantom v Monte Carlu (TV film)
1988 The Girl in a Swing
1987 Hand in Glove (TV film)
1983 Al-mas' Ala Al-Kubra
1980 Flashpoint Africa (TV film)
1975 Nevhodné chování
1974 Dům plný diamantů
1969 Hard Contract
1968 Útok lehké kavalerie
1965 Tomorrow at Ten
1964 Delayed Flight
Skokanova dobrodružství
1962 Im Namen des Teufels
1961 Naked Edge, The
1956 High Flight
1955 Three Cases of Murder
1952 Castle in the Air
His Excellency
1951 Young Wives' Tale
1950 Last Holiday
The Woman with No Name
They Were Not Divided
1949 For Them That Trespass
1948 Pygmalion (TV film)
1947 The Mark of Cain

TV seriály

1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
1988 Sophia and Constance (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Lawsonova poslední bitva (S05E04)
1980 Mackenzie (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
1964 Choice of Coward, A (TV seriál)
1963 The Sentimental Agent (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Strange World of Planet X, The (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)
1956 The Juke Box Jury (TV pořad)
1953 Guess My Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky