foto

Marc Damon Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 My America
Ned Rifle
2005 On the One
2003 Tak to chodí
1999 Sladký ničema
1998 Grace a Glorie (TV film)

TV seriály

2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Sees a Sunset! (S02E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Terrorized (S18E01)
2015 Red Oaks (TV seriál)
Labor Day Luau (S01E10)
Jak prosté (TV seriál)
Výhled z Olympu (S03E18)
2014 Gotham (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Pavlovich Brothers (No. 119-122) (S01E19)
2012 My America (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Zombies (S03E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
City Hall (S14E14)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Patriot (S12E24)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
2000 Deadline (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Demolition Derby (S01E10)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 1 (S09E23)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)

Dokumentární

2013 Superheroes: A Never-Ending Battle (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace