foto

David Cobham

  • nar. 11.5.1930
    Severní Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.3.2018 (87 let)
    Norfolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Woof Again! Why Me?
1989 Woof!
1979 Vydra Tarka

TV seriály

1997 Bernard's Watch (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1987 The Secret World of Polly Flint (TV seriál)
1986 Laura, tulení mládě (TV seriál)
1981 Brendon Chase (TV seriál)
Tales of the Klondike (TV seriál)

Dokumentární

1964 Muloorina

Producentská filmografie

Filmy

1979 Vydra Tarka

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Vydra Tarka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky