foto

Michael Wiseman

  • nar. 12.4.1967 (53 let)
    North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hledání Felliniho
Pray for Rain
Running Wild
2016 Retreat!
2014 Atlas Shrugged: Part III
2006 Rituál
Síla odpuštění
2004 Zatuchlé vzpomínky
2001 Planeta opic
Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
1996 Crossworlds
Domácí války
1995 Huntress: Spirit of the Night
Neporazitelný II
Černý škorpion (TV film)
1994 Rockmánie
1993 Rozsudek noci
1990 Predátor 2
1989 Zajatkyně krutosti

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Postcards from the Edge (S01E22)
2013 Vegas (TV seriál)
The Third Man (E14)
Road Trip (E13)
From This Day Forward (E12)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hledej! (S10E18)
2012 Vegas (TV seriál)
Estinto (E10)
Exposure (E08)
Bad Seeds (E07)
další epizody (5)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Čistá pravda (S02E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Oběť (S04E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Hnutí mysli (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Naděje je věčná (S04E05)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Válka doma (S04E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Fat Actress (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Schmidtová, a kdo je víc (S01E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Konec hry (S03E18)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
The Love of Money (S02E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Truth or Consequence (E08)
Pohotovost (TV seriál)
Nový začátek (S08E05)
2000 JAG (TV seriál)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Nebezpečná láska (S03E21)
Bez hlavy máš smůlu (S03E13)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Perversions of Science (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Dovolená na horách (S02E16)
1993 Akta X (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Beauty Rest (S04E05)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Dokumentární

1987 French in Action (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky