foto

Ho-jin Cheon

  • nar. 9.9.1960 (58 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bandeusi jabneunda
Loosideu deurim
2015 Proradní
Toima: munyeogul
Veterán
2014 Baekpeuro
2012 Bae kkop
Yiwootsaram
2011 Mai wei
2010 Budanggeorae
Kim Jong-uk chatgi
Touha zabít
Viděl jsem ďábla
2009 Bulkkotcheoreom nabicheoreom
2008 GP 506
2007 Yonguijudo miseu sin
2006 Biyeolhan geori
Deiji
Hobhyeolhyeongsa nadoyeol
Johji anihanga
Samgeori geukjang
2005 Hyeolui nu
Naesaengae gajang areumdaun iljuil
Plačící pěst
2004 Beomjweui jaeguseong
Inhyeongsa
Maljukgeori janhoksa
Neundaeeui yoohok
2002 2009 Loseuteu maemorijeu
Ijung gancheob
1990 Oseam

TV seriály

2019 Goohaejwoe 2 (TV seriál)
2018 Boksooga Dolawadda (TV seriál)
Laipeu (TV seriál)
2017 Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
Mugunghwa kkoti piseossseubnida (TV seriál)
Sikagotajagi (TV seriál)
2016 Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Dalrae dwaen, Jangkook: 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Paradaiseu mokjang (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
2009 Geudae, useoyo (TV seriál)
2006 Goong S (TV seriál)
Nunui yeowang (TV seriál)
2004 Ggangsuni (TV seriál)
2001 Sunjeong (TV seriál)
2000 Sarangui jeonseol (TV seriál)
1999 Bom (TV seriál)
Saramui jip (TV seriál)
1998 Samgimsidae (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)
San (TV seriál)
1994 Sarangeul geudae pumane (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace