foto

Nora Marlowe

  • nar. 5.9.1915
    Worcester, Massachusetts, USA
  • zem. 31.12.1977 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Mr. Ricco
Queen of the Stardust Ballroom (TV film)
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
Soylent Green
Westworld
1972 Killer by Night (TV film)
Thirty Dangerous Seconds
1971 Eddie (TV film)
Goodbye, Raggedy Ann (TV film)
Incident in San Francisco (TV film)
1969 Vesele, jen vesele
1968 Případ Thomase Crowna
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Hostage, The
Osm na útěku
1966 Za řekou je Texas
1965 Podivné manželství
That Funny Feeling
1964 Kitten with a Whip
The Brass Bottle
1959 Na sever severozápadní linkou
The Rabbit Trap
1958 Handle with Care
1957 Módní návrhářka
Nezapomenutelná láska
Pied Piper of Hamelin, The (TV film)
This Could Be the Night
1955 I'll Cry Tomorrow

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
We'll Get By (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Night Call (S05E19)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Sixth Finger (S01E05)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Back There (S02E13)
1960 Klondike (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace