foto

Jo de Winter

  • nar. 5.3.1921
    Sacramento, California, USA
  • zem. 17.1.2016 (94 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Monday Nights at Seven
1998 Nebezpečné podezření (TV film)
1996 Tvář (TV film)
1995 Nebezpečná známost (TV film)
1994 Čas rozhodnutí
1989 Nevinné lži (TV film)
1988 Bird
1985 Toughlove (TV film)
1984 Breakin': Electric Boogaloo
1973 Poor Devil (TV film)
1972 Great American Tragedy, A (TV film)
Pete a Tillie
1971 Drsný Harry
Thief (TV film)

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Nejkrutější ze všech operací (S02E02)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Just in Time (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1987 Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky