foto

Günther Stadelmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 Die Göttliche Sophie (TV film)
2001 Herzensfeinde (TV film)
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
Erkan & Stefan
1999 Verschwinde von hier (TV film)
1998 Benátky pro čtyři
Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
1993 Morlock (TV film)
1991 Ausgetrickst (TV film)
Erfolg
1990 Spieler
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Bei Thea (TV film)
Život jedné kočky
1987 Gambit (TV film)
1983 Eisenhans
Herrenjahre (TV film)
Satan ist auf Gottes Seite (TV film)
1973 Die Reise nach Wien
1971 Salome (TV film)
1969 Michael Kohlhaas
1968 Negresco - Eine tödliche Affäre

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1978 Německo na podzim

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky