foto

Adam Kruliš

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2020 V síti
V síti 18+
V síti: Za školou
2019 Chci tě, jestli to dokážeš
2017 Svět podle Daliborka
2016 Nabručení (TV seriál)
Ve zbrani (E07)
2014 Naše tradice (TV seriál)
Silvestr a Nový rok (E01)
2013 Parta Analog
Televizní oslava (studentský film)
2009 České milování (TV seriál)

TV pořady

2018 Dokumentární radost z Jihlavy 2018 (TV pořad)
2016 Parta Maraton (TV pořad)
Úklidové komando (TV pořad)
2014 Karolína, domácí kuchařka (TV pořad)
2013 Tečka páteční noci (TV pořad)
Vařte jako šéf! (TV pořad)
2009 Ano, šéfe! (TV pořad)
S Italem v kuchyni (TV pořad)

Hudební videoklipy

2020 Tomáš Klus - Je doma máma? (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)