foto

Lina Nerli Taviani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Příběh beze jména
2015 Úžasný Boccaccio
2013 Ať žije svoboda
Cha Cha Cha
2011 Máme papeže!
2007 Civico zero
Skřivánčí dvůr
2006 Kajman
2004 Luisa Sanfelice (TV film)
Radio Alice
2003 The Accidental Detective
2002 A cavallo della tigre
2001 Vzkříšení (TV film)
2000 La Lingua del santo
1998 Díky za všechno
Mare largo
Ty se směješ
1997 Ultimo bersaglio
Čtvrtý král (TV film)
1996 Spřízněni volbou
Vesna va veloce
1995 La seconda volta
1994 Drazí, zatracení přátelé
Il Toro
1993 Florén
1992 Parenti serpenti
1991 Rossini! Rossini!
1990 Segreto, Il
Slunce i v noci
1989 La moglie ingenua e il marito malato (TV film)
Ragazzi di via Panisperna, I
1988 Cavalli si nasce
Codice privato
1987 Dobrý den, Babylónie
I picari
1986 Příběh lásky
Ďábel v těle
1985 Figlio mio infinitamente caro
1984 Jindřich IV.
Kaos
1983 Colpire al cuore
Nostalgie
1982 Byt se žlutým kobercem
Noc svatého Vavřince
1981 Tragédie směšného člověka
1980 Uomini e no
1979 Affinità elettive, Le (TV film)
Louka
Luna
1978 Ecce Bombo
Napříč Saharou
Vita venduta, Una
1977 Padre padrone
1975 Irene, Irene
Quanto è bello lu murire acciso
1974 Donna è bello
Nedotýkej se bílé ženy
1973 Alonzanfán
1972 Audience
Grande avventura di Scaramouche, La
Il grande duello
Svatý Michal měl kohouta
1970 Corbari: Hrdina partyzánů
Le vent d'est
Lettera aperta a un giornale della sera
1969 Sémě člověka
Ve znamení štíra
1968 Vymahač
1967 I sovversivi
1965 Una bella grinta

TV seriály

1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)

Dokumentární

1967 Idea di un'isola (TV film)

Scénografická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky