foto

Ulrich Schröder

  • nar. 7.11.1941
  • zem. 28.10.2010 (68 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Halbblut - Karl-May-Spiele Bad Segeberg 2010 (TV film)
2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)
1997 Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
1996 Po nás potopa (TV film)
1992 Otto - Der Liebesfilm
1987 Otto - Der Neue Film
1986 Zpáteční cesta ke smrti (TV film)
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Die Frau des Kommissars (TV film)
1982 Die Präsidentin (TV film)
1981 Zuhaus in fremden Betten (TV film)
1979 Mörder, Der
1977 Haben Sie nichts zu verzollen? (TV film)
1972 Pueblo-Affaire, Die (TV film)

TV seriály

2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Nierenspende (S03E22)
Rivalen (S03E20)
další epizody (6)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Arzt zum Nulltarif (S03E07)
Auf Leben und Tod (S03E05)
další epizody (10)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Vermächtnis (S02E09)
Intrigen (S02E05)
Das Geständnis (S02E04)
další epizody (6)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (11)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Die Mutprobe (S01E11)
Der Dieb (S01E09)
další epizody (9)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Besuch aus Kanada (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace