foto

Sheila Larken

  • nar. 24.2.1944 (74 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
Counting Days
1999 Za maskou (TV film)
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
1995 Dangerous Intentions
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1991 Vzpomínka na vraždu (TV film)
1987 Splátka na vraždu (TV film)
1985 Tajemná noc duchů (TV film)
1983 Cave-In! (TV film)
1981 Other Victim, The (TV film)
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)

TV seriály

2002 Akta X (TV seriál)
Původ (S09E09)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Podstata (S08E20)
Nemrtvý (S08E15)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Kousek lásky (S03E01)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Podvod II (S05E02)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
Výstup (S02E06)
Tam za mořem (S01E13)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1998 Inside the X Files (TV film)
1996 Secrets of the X Files, Part 2 (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace