foto

Sheila Larken

  • nar. 24.2.1944 (76 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Counting Days
1999 Za maskou (TV film)
1995 Nebezpečné záměry
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1991 Vzpomínka na vraždu (TV film)
1987 Splátka na vraždu (TV film)
1985 Tajemná noc duchů (TV film)
1983 Cave-In! (TV film)
1981 Other Victim, The (TV film)
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)

TV seriály

2002 Akta X (TV seriál)
Původ (S09E09)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Podstata (S08E20)
Nemrtvý (S08E15)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Kousek lásky (S03E01)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Podvod II (S05E02)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
Výstup (S02E06)
Tam za mořem (S01E13)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
1991 FBI: Neznámé případy (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Breaking Up Is Hard to Doogie (S01E24)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
A Cry for Help (S02E21)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Sins of the Fathers (S09E13)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1998 Inside the X Files (TV film)
1996 Secrets of the X Files, Part 2 (TV film) - a.z.

Video kompilace

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky