foto

Billy Sands

  • nar. 6.1.1911
    Bergen, New York, USA
  • zem. 27.8.1984 (73 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 The Munsters' Revenge (TV film)
1980 Serial
1977 Největší milovník
Závrať naruby
1976 Operace Blesk (TV film)
Rocky
1975 Wives (TV film)
1973 Harrad Experiment, The
1972 Another Nice Mess
Evil Roy Slade (TV film)
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
How to Frame a Figg
1969 Bůh lásky?
1968 P.J.
1967 The Reluctant Astronaut
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1959 Keep in Step (TV film)

TV seriály

1983 Amanda's (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 The New Odd Couple (TV seriál)
1979 Bad News Bears, The (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Big Eddie (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 Pat Paulsen's Half a Comedy Hour (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Bill Cosby Special, or?, The (TV pořad)
1959 Phil Silvers Pontiac Special: Keep in Step, The (TV pořad)
1953 All Star Summer Revue (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
The Bob Hope Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky