foto

Aline Towne

  • nar. 7.11.1919
    St. Paul, Minnesota, USA
  • zem. 2.2.1996 (76 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Song of Norway
1967 Průvodce ženatého muže
1966 Retik, the Moon Menace (TV film) - a.z.
Slaves of the Invisible Monster (TV film) - a.z.
Target: Sea of China (TV film) - a.z.
1964 Bullet for a Badman
Send Me No Flowers
Taggart
The Brass Bottle
1958 Satan's Satellites - a.z.
1957 Guns Don't Argue - a.z.
Man Afraid
1956 Julie
1954 Gog
Trader Tom of the China Seas
1953 A Blueprint for Murder
1952 Confidence Girl
Ocelová past
Radar Men From the Moon
Zombies of the Stratosphere
1951 Don Daredevil Rides Again
I Can Get It for You Wholesale
Purple Heart Diary
Rough Riders of Durango
1950 A Woman of Distinction
Harbor of Missing Men
Highway 301
Invisible Monster, The
The Vanishing Westerner

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Commando Cody: Sky Marshal of the Universe (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Invitation Playhouse: Mind Over Murder (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace