foto

Thomas Christian Eichtinger

  • nar. 30.3.1982 (37 let)
    Bruck an der Mur, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Hannas schlafende Hunde
2007 Bleiben will ich wo ich nie gewesen bin

TV seriály

2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace