foto

Sybille Windt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Treuepunkte (TV film)
2003 Kámoši, holky a prachy (TV film)
2001 Smrtící víkend (TV film)
1997 Kabel und Liebe (TV film)
1995 Spreebogen (TV film)
Zu treuen Händen (TV film)
1994 Haß im Kopf (TV film)
1991 Karniggels
1990 Bei mir liegen Sie richtig
1988 Experte, Der
1987 Unser Mann im Dschungel (TV film)
1986 Der Drücker
Didi na plný plyn
1985 Gefahr für die Liebe - Aids
1983 Plem, Plem - Die Schule brennt
Wedle wyroków twoich...
1981 Aus der Franzosenzeit (TV film)
1980 Osamělý rozzlobený policista
1977 Cecile (TV film)
1976 Auf Biegen oder Brechen
1974 Frühling auf Immenhof
1971 Mr. Tingling stellt ein (TV film)

TV seriály

2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1983 Zelleriesalat (TV seriál)
1974 Sergeant Berry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky