foto

Michael Hild

  • nar. 16.5.1940 (80 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Am Abend aller Tage (TV film)
2011 Hvězdné tolary (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
2005 Jak ulovit milionáře (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Schiller (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
Kalter Frühling (TV film)
Paradies in den Bergen (TV film)
Princesse Marie (TV film)
2001 Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Stunde des Wolfs (TV film)
1999 Ein Mann für gewisse Sekunden (TV film)
Liebe versetzt Berge (TV film)
Verschwinde von hier (TV film)
1998 Krambambuli (TV film)
1994 Eine Dicke mit Taille
Im Zeichen der Liebe
1993 Morlock - Die Verflechtung (TV film)
Morlock - König Midas (TV film)
1990 Ministranten, Die
Spieler
1989 Skorpionfrau, Die
Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Angriff, Der
1987 Neznámá krajina
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
1984 Treffer
1983 Letzte Runde, Die

TV seriály

2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Augenzeuge (S04E01)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Falsche Meister (S03E10)
další epizody (13)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Raunacht (E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (S02E11)
Tödliche Gier (S02E10)
Konkurrenten (S02E09)
další epizody (11)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Mörderische Hitze (S01E09)
Blutige Spur (S01E08)
další epizody (10)
Speer a Hitler (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
Radetzkymarsch (TV seriál)
1985 Blam! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Speer a Hitler (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Tagebuch des Verführers (TV film)

TV seriály

1985 Blam! (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Tagebuch des Verführers (TV film)

TV seriály

1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky