foto

Carol Locatell

  • nar. 13.12.1940 (78 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fishes 'n Loaves: Heaven Sent
Irving
2014 Realita
2013 Parole Officers (TV film)
2009 Svazující tajemství (TV film)
2005 Základ rodiny
2003 Svůdníkovo desatero
2002 Brouk
1996 Cesta do města
1989 The Flamingo Kid (TV film)
1985 Bad Seed, The (TV film)
Pátek třináctého 5
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
Nejlepší přátelé
1981 Chci jen syna
Sharkyho mašina
1977 Death of Richie, The (TV film)
Sammy
Yesterday's Child (TV film)
1974 Thunder County
1973 Coffy
Cry Rape (TV film)
No Mercy Man, The
This Is a Hijack

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
Home To Hold Onto (S02E03)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Běž dál (S14E13)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Stockholm (E10)
2014 To já ne (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Vlož na mne ruce své (S04E11)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Nájemný vrah (S02E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vyplakané slzy (S01E05)
1996 Chameleon (TV seriál)
Ani myš (S01E08)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Naše nejlepší okamžiky 2 (S07E05)
Naše nejlepší okamžiky 1 (S07E04)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Sestry (S05E06)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace