foto

Joe Maross

  • nar. 7.2.1923
    Barnesboro, Pennsylvania, USA
  • zem. 7.11.2009 (86 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1981 Bohaté a slavné
1979 Beggarman, Thief (TV film)
1978 Three on a Date (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1977 Sixth and Main
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
The Salzburg Connection
1970 Tak mě někdy napadá
Zig Zag
1963 The Plot Thickens (TV film)
1960 Elmer Gantry

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Number 96 (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1977 The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Invisible Enemy (S02E07)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Little People (S03E28)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Third From the Sun (S01E14)
1959 Bonanza (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

TV pořady

1978 American Film Institute Salute to Henry Fonda, The (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace