foto

Bunny Summmers

  • nar. 23.2.1924
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 9.9.2010 (86 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Láska z dětství (TV film)
2001 Killer Bud
Night at the Golden Eagle
2000 Artie
1998 Denial
1997 Tři muži v Las Vegas
1996 Merlin's Shop of Mystical Wonders
1993 Fatální instinkt
1992 Russian Holiday
1990 Faith
1989 Skinheads
1988 Big Top Pee-wee
Wrong Guys, The
1987 Rozkacená sudba
1986 Druhé podání (TV film)
Ladies Club, The
Ze záhrobí
1985 Re-Animator
1984 Poslední hvězdný bojovník
Weekend Pass
1983 Independence Day
1982 Velká zkouška (TV film)
1981 Awakening of Candra, The (TV film)
Choices
Stand by Your Man (TV film)
1979 H.O.T.S.
1978 Jokes My Folks Never Told Me
1977 Největší milovník
1973 Trpasličí gang
1972 Poldové
1971 Doctors' Wives
1969 The Love God?
1968 Funny Girl

TV seriály

2001 Kristin (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Muffin Tops (S08E21)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Singer & Sons (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Favorite Son (TV seriál)
Starting from Scratch (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Crossings (TV seriál)
Easy Street (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1982 Crisis Counselor (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace