foto

Beppo Brem

  • nar. 11.3.1906
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 5.9.1990 (84 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Wenn du mich fragst ... (TV film)
1988 Einfaches Leben (TV film)
1987 Hexenschuß (TV film)
1985 Der Komödienstadel - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
Seemann, gib Obacht! (TV film)
1984 Friedliche Tage
1983 Die unglaublichen Abenteuer des Guru Jakob
1982 Starke Stamm, Der (TV film)
1981 Der Komödienstadel - Spätlese oder Auch der Herbst hat schöne Tage (divadelní záznam)
1978 Der Komödienstadel - Der ledige Hof (divadelní záznam)
Die blaue Maus
1977 Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Rubens' letzte Runde (TV film)
1974 Der Jäger von Fall
1973 Zwei Einakter (TV film)
1972 Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
Mensch, ärgere dich nicht
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Das haut den stärksten Zwilling um
Hilfe, die Verwandten kommen
Immer die verflixten Weiber
Kirsch und Kern (TV film)
Mein Vater, der Affe und ich
Olympia - Olympia (TV film)
Verliebte Ferien in Tirol
1970 Das Mädchen seiner Träume (TV film)
Der Komödienstadel - Alles für die Katz (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Ehrengast (divadelní záznam)
Hurra, ein toller Onkel wird Papa
1969 Hugo der Weiberschreck
Pudelnackt in Oberbayern
1968 Altaich (TV film)
Bombenwalzer (TV film)
Karussell (TV film)
Otto ist auf Frauen scharf
1967 Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Das sündige Dorf
Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
1965 Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Lausbubengeschichten
Lustigen Weiber von Tirol, Die
Mitternachtszauber
Tonio Kröger
1963 Allotria in Zell am See
Heimweh nach St. Pauli
1962 Auf Frauen schießt man nicht (divadelní záznam)
Post geht ab, Die
Trompeten der Liebe
Verrückt und zugenäht
Vor Jungfrauen wird gewarnt
Wilde Wasser
Zwei Bayern in Bonn
1961 Am Sonntag will mein Süsser mit mir segeln gehn
Der Hochtourist
Drei weiße Birken
Saison in Salzburg
So liebt und küsst man in Tirol
1960 Agatha, laß das Morden sein!
1959 Der Haustyrann
1958 Der Sündenbock von Spatzenhausen
1952 Einmal am Rhein
1949 Nach Regen scheint Sonne
1941 Quax pilot bez bázně a hany
1939 Die Pfingstorgel
1937 Unternehmen Michael
1935 Tajemné město Donogoo Tonka

TV seriály

1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1984 Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1972 Rabe, Pilz & dreizehn Stühle (TV seriál)
1969 Der rasende Lokalreporter (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
Reisen in Deutschland (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
Willy Reichert in... (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lach mal wieder (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky