foto

Jack Hogan

  • nar. 25.11.1929 (89 let)
    Chapel Hill, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Mobile Two (TV film)
The Specialists (TV film)
1974 Houston, We've Got a Problem (TV film)
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
1961 The Cat Burglar
1959 Legend of Tom Dooley, The
Paratroop Command
1958 The Bonnie Parker Story
1956 Muž z del Ria

TV seriály

1992 Raven (TV seriál)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Může to být i jinak (S02E06)
Kéž bys tu byl (S02E01)
1986 Outlaws (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Brian Keith Show (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Tate (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Dr. Christian (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace