foto

Antonia Rey

  • nar. 12.10.1927 (91 let)
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Alto
2014 Shoda
2005 Reality Trap, The
2001 Pińero
1999 Gloria
1998 Objekt mé touhy
1997 Kiss Me, Guido
1996 Tarantella
1994 Italské námluvy
Moje letní story
1992 Chain of Desire
I Was on Mars
1991 Za každou cenu
1989 Crack
1988 Spike of Bensonhurst
1987 Action Family (TV film)
Forever, Lulu
1986 Mafiáni
1985 Out of the Darkness (TV film)
1984 Beat Street
Garbo mluví
Moskva na Hudsonu
1982 Clairvoyant, The
1981 Dream House (TV film)
Gentleman Bandit, The (TV film)
1980 Rappaccini's Daughter (TV film)
The Changeling
1979 Boardwalk
Vlasy
1978 Král cikánů
Last Tenant, The (TV film)
Siege (TV film)
1976 Money, The
1974 Páni Flatbushe
1973 Honor Thy Father (TV film)
1972 To Find a Man
1971 Doc
Kdo říká, že neumím jezdit na duze?
Klute
1969 Popi
1968 Cooganův styl

TV seriály

2018 Happy! (TV seriál)
Destroyer of Worlds (S01E07)
The Scrapyard of Childish Things (S01E06)
White Sauce? Hot Sauce? (S01E05)
2017 Happy! (TV seriál)
Year of the Horse (S01E04)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
2006 Life on Mars (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prokletý (S01E19)
Třetí hlídka (TV seriál)
Two Hundred and Thirty-Three Days (S03E21)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Possession (S12E05)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace