foto

Michail Solovjov

  • nar. 12.5.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Expirijens
2012 Koněc sveta (TV film)
2011 Beglecy (TV film)
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
2005 Lucky: No Time for Love
Svoja čužaja žizň (TV film)
Zajatci mlhy

TV seriály

2019 Podkidyš (TV seriál)
Skolko živjot ljubov (TV seriál)
2018 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Podžog (S01E12)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Krasivo žiť ně zapretiš (E35)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Rabočij instrument (E06)
Krylja Imperii (TV seriál)
Dno (E11)
Millioněrša (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Čužoje lico (TV seriál)
Poslednij zajezd (E08)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2016 Begi! (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Posledňaja rol (S02E43)
Šef (TV seriál)
Mat (S04E10)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Smertnik (S01E05)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Osobyje polnomočija (S01E21)
Čuma (TV seriál)
Ženščina v bědě 2 (TV seriál)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Rekvijem (E04)
Mama Ljuba (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Semja (S01E03)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)
2013 Pepel (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zakaz (S02E05)
Bomba (S02E02)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Avtograf smerti (S02E13)
další epizody (4)
Doznavatěl (TV seriál)
Ličnyje otnošenija (S02E28)
Ugroza (S02E07)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Čužije děňgi (S01E10)
Litějnyj (TV seriál)
Staryje sčety (S07E10)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Něvskije partizany (S07E05)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Čužije (S01E19)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Vračebnaja tajna (E23)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Moroz (S01E18)
Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Morskoje čudovišče (S02E14)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Safari dlja pokojnika (S03E04)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij urok (S05E23)
Ochota na krokodila. Časť 2 (S05E06)
Ochota na krokodila. Časť 1 (S05E05)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobaka Stalina (S02E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky