foto

Franz Schneider

  • nar. 18.3.1916
    Cologne, Německá říše
  • zem. 13.5.1985 (69 let)
    Frechen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Der Pedell (divadelní záznam)
Die drei Scheinheiligen
Zwangseinquartierung (divadelní záznam)
1963 Der Maulkorb (TV film)
Waidmannsheil (divadelní záznam)
1962 Dicke Luft
Tante Jutta aus Kalkutta (divadelní záznam)
1961 Der Hochtourist
Im Nachtjackenviertel (divadelní záznam)
Robert und Bertram
Schweinefleisch in Dosen (divadelní záznam)
1960 Der Meisterboxer (divadelní záznam)
Der blaue Heinrich (divadelní záznam)
Der kühne Schwimmer (divadelní záznam)
Der wahre Jakob
Willy, der Privatdetektiv
1959 Lass mich am Sonntag nicht allein
Müde Theodor, Der (TV film)
Schneider Wibbel (divadelní záznam)
1958 Der keusche Lebemann (TV film)
Die spanische Fliege (divadelní záznam)
1957 Das Ekel (divadelní záznam)
Etappenhase, Der
Zwei Vagabunden (divadelní záznam)
1956 Der Etappenhase (divadelní záznam)
Pension Schöller (divadelní záznam)
1955 Der blaue Heinrich (divadelní záznam)
Der verkaufte Grossvater (divadelní záznam)
Familie Hesselbach im Urlaub
Zwangseinweisung (divadelní záznam)
1954 Das goldene Kalb (divadelní záznam)
Die Familie Hesselbach
Die Zwangseinweisung (divadelní záznam)
Drei kölsche Jungens (divadelní záznam)
Prinzess Wäscherin: Die rote Jule (divadelní záznam)
1953 Der Etappenhase (TV film)
1951 Der Tiger Akbar

TV seriály

1966 Melissa (TV seriál)
Rhein-Melodie - Wein, Gesang und gute Laune (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
1963 Tim Frazer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky