foto

Barbara Ronchi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Il Boemo
2020 Zlovolné historky z předměstí
2019 Non sono un assassino
Sole
Zítra je nový den
2018 La Lotta
2017 Floutek
2016 Sladké sny
2013 Miele
2010 Città invisibile, La

TV seriály

2020 Luna Nera (TV seriál)
Světlo (E06)
Zbraně (E05)
Osud (E04)
další epizody (6)
2019 Imma Tataranni - Sostituto procuratore (TV seriál)
2018 La linea verticale (TV seriál)
Romanzo famigliare (TV seriál)
2015 Grand Hotel (TV seriál)
2013 Borgia (TV seriál)
Pax Vobiscum (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky