foto

Barbara Ronchi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Lotta
2017 Floutek
2016 Sladké sny
2013 Miele
2010 Città invisibile, La

TV seriály

2018 La linea verticale (TV seriál)
Romanzo famigliare (TV seriál)
2015 Grand Hotel (TV seriál)
2013 Borgia (TV seriál)
Pax Vobiscum (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace