foto

Cheyenne Jackson

  • nar. 12.7.1975 (44 let)
    Newport, Washington, USA

Biografie

Cheyenne Jackson se narodil 12. července 1975 v Newportu, ve Washingtonu, USA, ve znamení Raka. Hraje v divadle na Brodwayi, kde debutoval roku 2002 ve hře Thoroughly Modern Millie. Roku 2005 debutoval v muzikálu All Shook Up, za který si odnesl Theatre World Award a byl nominován na ocenění od Drama League a Outer Critics Circle for Outstanding Lead Actor. Pro filmové fanoušky se stal známějším díky roli Marka Binghama ve filmu režiséra Paula Greengrasse Let číslo 93.

Martin "Stegr" Štěrba

Herecká filmografie

Filmy

2019 Následníci 3 (TV film)
2018 Hurricane Bianca: From Russia with Hate
2017 Hello Again
Splitting Image (TV film)
2016 Bear with Us
Opening Night
2015 Beautiful Now
Day Out of Days
2014 HR (TV film)
Lucky Stiff
One I Wrote for You, The
Open (TV film)
Six Dance Lessons in Six Weeks
Ta zvláštní láska
2013 Liberace! (TV film)
Mutual Friends
Onion News Empire (TV film)
2012 Cena peněz
Lola Versus
Mockingbird Lane (TV film)
2011 Green, The
Smile
2010 Hysteria
It Takes a Village (TV film)
Photo Op
2008 Family Practice (TV film)
2006 Let číslo 93
2005 Curiosity
2004 Standing Ovations 2

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Dokud tu jsem, nikdo ti neublíží (S01E05)
Watchmen (TV seriál)
Little Fear of Lightning (E05)
2018 American Woman (TV seriál)
I Will Survive (E11)
Obstacles and Assets (E10)
The Agreement (E07)
další epizody (6)
Americká manželka (TV seriál)
Disconnected (S03E12)
American Horror Story (TV seriál)
Fire and Reign (S08E09)
Traitor (S08E07)
Boy Wonder (S08E05)
další epizody (4)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
In Your Head (S09E13)
Will a Grace (TV seriál)
The Beefcake & the Cake Beef (S09E14)
2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Mr. Nice Guy (S02E15)
Osmý smysl (TV seriál)
If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume (S02E10)
American Horror Story (TV seriál)
Charles (Manson) in Charge (S07E10)
Winter of Our Discontent (S07E08)
Mid-Western Assassin (S07E06)
další epizody (8)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
Kapitola sedmá (S06E07)
Kapitola šestá (S06E06)
další epizody (5)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
Touží po pomstě (S05E09)
Bůh z filmového plátna (S05E07)
další epizody (7)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kitty (S14E21)
2013 Full Circle (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Nominations (S02E16)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
There's No I in America (S07E05)
Live from Studio 6H (S06E19)
2011 Glee (TV seriál)
New York (S02E22)
Večer přehlížených (S02E17)
Studio 30 Rock (TV seriál)
100: Part 2 (S05E21)
100: Part 1 (S05E20)
Mrs. Donaghy (S05E11)
Larry, kroť se (TV seriál)
Car Periscope (S08E08)
2010 Glee (TV seriál)
Konkurs (S02E01)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Live Show (S05E04)
Den matek (S04E20)
Pomsta stříbrného pantera (S04E16)
další epizody (5)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Ať všechny děti tančí (E10)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Řešitelé problémů (S04E05)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Fifteen: The Sisterhood of the Traveling Prada (S02E08)
Mentalista (TV seriál)
The Battery's Down (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
The Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to Freedom
2011 Making the Boys

Host

TV pořady

2019 RuPaul (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)