foto

Manoj Sood

  • nar. 5.5.1962 (56 let)
    Mombasa, Keňa
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pinocchio Project
2017 Darrow & Darrow (TV film)
The Birthday Wish (TV film)
2016 Grand Unified Theory
2015 Just in Time for Christmas (TV film)
Země zítřka
2014 Lhát se nemá (TV film)
The Nine Lives of Christmas (TV film)
Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2013 Profile for Murder (TV film)
2011 Deník malého poseroutky 2
Sisters & Brothers
2010 Fathers & Sons
Repeaters
2009 Strážci - Watchmen
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Hranice
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Fetching Cody
Murder Unveiled (TV film)
2004 Dotek zla (TV film)
Meltdown (TV film)
Znamení hada
2003 Živel
2001 Milionový závod
2000 Romeo musí zemřít
1997 Expedice smrti (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
The Big Bang (E01)
Salvation (TV seriál)
The Madness of King Tanz (S02E07)
White House Down (S02E05)
Crimes and Punishment (S02E03)
další epizody (4)
Ice (TV seriál)
Game of Stones (S02E01)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
Ladies Drink Free (S12E16)
2014 Continuum (TV seriál)
30 Minutes to Air (S03E05)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
4400 (TV seriál)
V úkrytu (S02E09)
2004 Human Cargo (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S02E12)
Čekání na klauna (S02E01)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)

TV pořady

2004 CBC News: The Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace