foto

Heidi Plätz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Lotta a hledání lásky (TV film)
2014 Wir tun es für Geld (TV film)
2013 Ein Schnitzel für alle (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
2011 Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
2009 Ein Schnitzel für drei (TV film)
Léto na Long Islandu (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Schokolade für den Chef (TV film)
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Brennendes Herz (TV film)
2005 Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
2002 Das beste Stück (TV film)
2001 Gnadenlose Bräute (TV film)
Vor meiner Zeit (TV film)
2000 Vertrauen ist alles (TV film)
1997 Život - stavba povolena
1996 Sexy Sadie
Willi und die Windzors (TV film)
1994 Nebezpečné hry (TV film)
1993 Grüß Gott, Genosse
Nordkurve
1989 Der Leibwächter (TV film)
1988 A.D.A.M.
1987 Kinder aus Stein (TV film)

TV seriály

2001 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Upír (S03E04)
Anděl smrti (S03E03)
1996 SK Babies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky