foto

Dana Abyzova

  • nar. 12.5.1989 (30 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gogol. Strašnaja mesť
2017 Komandir Poljarnoj zvezdy

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2017 Plochaja doč (TV seriál)
Vospitanije i vygul sobak i mužčin (TV seriál)
Zolotaja paročka (TV seriál)
2016 Uljbka Lisa (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
More. Gory. Keramzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace