foto

Bernard Barrow

  • nar. 30.12.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 4.8.1993 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Sweet Lorraine
1985 Invaze U.S.A.
1983 Zůstat naživu
1981 Senior Trip (TV film)
1980 Jane Austen in Manhattan
1979 Women at West Point (TV film)
1974 Claudine
1973 Serpico
1972 Glass Houses
1968 Rachel, Rachel

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Gangster z Wall Street (S02E05)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky