foto

Gerald Flood

  • nar. 21.4.1927
    Portsmouth, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.4.1989 (61 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Early Days (TV film)
1970 Generál Patton
1964 Smokescreen
1959 Captured
1931 Third Time Lucky

TV seriály

1989 Mornin' Sarge (TV seriál)
1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1974 Second Time Around (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Challengers (TV seriál)
1971 Tom Brown's Schooldays (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Menace (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Těžký případ (E22)
The Main Chance (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Never a Cross Word (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Hound of the Baskervilles: Part One (S02E04)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Secret Beneath the Sea (TV seriál)
1962 City Beneath the Sea (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Pathfinders to Venus (TV seriál)
Plateau of Fear (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Pathfinders in Space (TV seriál)
Pathfinders to Mars (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky