foto

John Forgeham

  • nar. 14.5.1941
    Kidderminster, Worcestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.3.2017 (75 let)
    Worthing, West Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dead Man Running
2007 Torture Room
2001 Fotbal za mřížemi
Polibek draka
1997 The Fix (TV film)
Vzpomínáš si na mě?
1996 Bare Necessities, The (TV film)
1994 Radost ze života (TV film)
Staggered
1993 Mladí Američané
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1989 Král větru
Precious Bane (TV film)
1988 Journey's End (TV film)
1986 Vyšetřování
1984 Pope John Paul II (TV film)
Sakharov (TV film)
Sheena
1982 Ivanhoe (TV film)
1976 Spy Story
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
Stone Tape, The (TV film)
1969 Italian Job
1963 Partner, The

TV seriály

2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 All About Me (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
Footballers' Wives (TV seriál) - herec, a.z.
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Family Money (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1993 Útočník (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Chalkface (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
Nice Work (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Duty Free (TV seriál)
Ever Decreasing Circles (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
Ženatý muž (TV seriál)
1982 Beau Geste (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
L for Lester (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Úklid (S04E06)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Catwalk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Dynasty (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace