foto

Ilian Calaber

  • nar. 26.7.1998 (20 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Envers et contre tous (TV film)
2010 Le Petit poucet
Un soupçon d'innocence (TV film)
2009 Jako špatná vzpomínka (TV film)
2008 Ca$h
2005 Gentille

TV seriály

2015 La Famille Millevoies (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Angle mort (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace