foto

Keidži Imai

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Kagi
1996 Mikeneko Holmes no suiri (TV film)
Rakkasei: Piinattsu
1993 Chigireta ai no satsujin
1991 Misty
1987 Jogiša
1982 Seiha
1980 Bara no hjóteki
Džun
1979 Jomigaeru kinró
Super Gun Lady: Wani bunšo
1978 Jokohama ankokugai mašingan no rjú
Okinawa džúnen sensó
Sacudžin júgi
Toki niha Shoufu no youni
Yaru!
1977 Jakuza sensó: Nihon no don
Kenka karate kyokushinken
1976 Hirošima džingi: Hitodžiči dakkai sakusen
Jakuza no hakaba: Kučinaši no hana
1975 Džingi no hakaba
Kobe Kokusai Gang
Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
Šikingen gódacu
1974 Andógumi gaiden: Hitokiri šatei
Kuroi mehjó M
Pět vlků
1973 Gendai ninkjóši
Hidžó gakuen waru
Jakuza to kósó: Džicuroku Andógumi
Kjófu džoši kókó: Bókó rinči kjóšicu
Mamuši no kjódai: Kjókacu sanokuen
Sukeban: Kankain dassó
1972 Gokudó makaritóru
Hitokiri Jota: Kjóken sankjódai
Joru no sukegari
1971 Bakuto gaidžin butai
Bakuto kirikomitai
1970 Akuma ga yondeiru
Kantó tekija ikka: Goromen džingi
Shinjuku outlaw: Buttobase
Šin Kjódai džingi
1969 Burai barase!
Jóen dokufuden: Hitokiri okacu
Šin Abaširi Bangaiči: Saihate no nagaremono
1968 Araši no hatašidži
Daikaši
Onna mekura: Hana to kiba
Rikugun čóhó 33
1967 Zoku sošiki bórjoku
1966 Džigoku no okite ni asu wa nai
Tairiku nagaremono
Šówa zankjóden: Karadžiši botan
1965 Nippon dorobó monogatari
Shinobi no mono: Iga-yashiki
Širotori
1964 Gokinzó jaburi
Keishichô monogatari: Yukue fumei
Narazumono
1963 Daihači kuteibutai: Sorecu oni-taičó
Gjangu čúšingura
Parenban kišú sakusen
1962 Minami Taiheijó nami takaši
Zankoku na cuki
1961 Kanpai! Gokigen yarou
Keishichô monogatari: 15 sai no onna
1960 Otoko nara jattemiro
Ózora no muhómono
1959 Futari no kjúdžicu
Kôdo nanasen metoru: kyôfu no yojikan
1958 Musume no naka no musume

TV seriály

1979 Hanšiči torimonočó (TV seriál)
Tantei monogatari (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Kója no jodžinbó (TV seriál)
Suikoden (TV seriál)
Tabinin isaburó (TV seriál)
Triple Sósasen (TV seriál)
1972 Džigoku no tacu torimono hikae (TV seriál)
1971 Dai čúšingura (TV seriál)
Gunbee mejasubako (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)
1969 Jódžucu bugeičó (TV seriál)
1968 Tókjó bypass širei (TV seriál)
1965 Gadoman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky