foto

Arťom Karasjov

  • nar. 21.7.1984 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ispaněc
2008 Volšebnik

TV seriály

2018 Ljubov po najmu (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
2016 Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
2015 Ispaněc (TV seriál)
2014 Sled Pirani (TV seriál)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogibšij svidětěl (S12E16)
Fotograf po vyzovu (S12E15)
Jastreb vernulsja (S12E14)
další epizody (15)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dragocennyje pisma (S03E07)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky