foto

Winston Graham

  • nar. 30.7.1910
    Victoria Park, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.7.2003 (92 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 Kapitán Poldark (TV film) - kniha
1970 Opři se o mě - kniha
1969 Mord nach der Oper (TV film) - kniha
1964 Marnie - kniha
1962 Sócio de Alcova - kniha
1957 Fortune Is a Woman - kniha
1951 Night Without Stars - kniha
1947 Jde o můj život - kniha
1942 Take My Life - kniha

TV seriály

2019 Poldark (TV seriál) - kniha
Epizoda 8 (S05E08) - kniha
Epizoda 7 (S05E07) - kniha
Epizoda 6 (S05E06) - kniha
další epizody (8)
2018 Poldark (TV seriál) - kniha
Epizoda 8 (S04E08) - kniha
Epizoda 7 (S04E07) - kniha
Epizoda 6 (S04E06) - kniha
další epizody (8)
2017 Poldark (TV seriál) - kniha
Epizoda 7 (S03E07) - kniha
Epizoda 6 (S03E06) - kniha
Epizoda 5 (S03E05) - kniha
další epizody (6)
1975 Poldark (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace