foto

Ursula Diestel

  • nar. 15.7.1924
    Berlín, Německá říše
  • zem. 18.2.2015 (90 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Am liebsten Marlene (TV film)
1996 Ein Mord auf dem Konto (TV film)
1991 Mrs. Harris und der Heiratsschwindler (TV film)
1989 Liebe, Tod und kleine Teufel
Mrs. Harris fährt nach Monte Carlo (TV film)
Senkrechtstarter, Die
1988 Gestatten, Bestatter (TV film)
1987 Lang soll er leben (TV film)
1984 Heute und damals (TV film)
1983 Das Gesicht auf der Wand (TV film)
1981 'Ne scheene jejend is det hier (TV film)
Das waren noch Zeiten - Kleine Geschichten von Kalke & Söhne (TV film)
Und plötzlich bist du draußen (TV film)
1980 Mein Gott, Willi! (TV film)
1978 Beiden Freundinnen, Die (TV film)
1977 Kante (TV film)
Preussenkorso 45-48 (TV film)
1976 Hans im Glück (TV film)
Verdunkelung (TV film)
1975 Familienglück (TV film)
1973 Die Geschichte einer dicken Frau (TV film)
1972 Altersheim (TV film)
Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
Federlesen - Bilder aus dem Leben eines Einfallsreichen (TV film)
Hofball bei Zille - Musikalisches Spiel im Berliner 'Milljöh' (TV film)
1971 Besuch der Tochter (TV film)
1970 Bambule (TV film)
Wie man seinen Gatten los wird (TV film)
1968 Berliner Antigone (TV film)
1967 Anastasia (TV film)
Der Revisor (TV film)
Die Brücke von Remagen (TV film)
1965 Im Schatten einer Großstadt (TV film)
1964 Das Pferd (TV film)
1963 Schule der Geläufigkeit (TV film)
1962 Das Leben beginnt um acht
1960 Heldinnen
Poslední svědek
1958 Dívka Rosemarie
Madeleine und der Legionär
1949 Život v kanafasu

TV seriály

1996 Kobra 11 (TV seriál)
Stařec a chlapec (S01E06)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1979 Die Koblanks (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Ida Rogalski (TV seriál)
1967 Le monde parallèle (TV seriál)
1964 Krimi-Quiz - Amateure als Kriminalisten (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky