foto

Alex Mccrindle

  • nar. 3.8.1911
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 20.4.1990 (78 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Comrades
1985 Samson and Delilah
1984 Sakharov (TV film)
1983 Flying Into the Wind (TV film)
1982 Dünyayı Kurtaran Adam
1981 Oko jehly
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1960 Depth Charge
1954 Gilbert Harding Speaking of Murder
Trouble in the Glen
1952 I Believe in You
1951 The House in the Square
1938 White Chateau, The (TV film)

TV seriály

1988 The Play on One (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Country Diary of an Edwardian Lady, The (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Cloud Howe (TV seriál)
1980 Mackenzie (TV seriál)
Sounding Brass (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Undermind (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace