foto

Stanislav Marejev

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Viking
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj

TV seriály

2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Malčiki (S02E13)
Otšelnik (S02E12)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Zakon mesti (S03E12)
Bezumnyj uik-end (S03E07)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Ženich (TV film)
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
2003 Russkij specnaz

TV seriály

2019 Otpusk za period služby (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
2015 Kazaki (TV seriál)
2014 Verju ně verju (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sekretnyj gruz (S05E32)
Epiděmija (S05E31)
Družestvennyj vizit (S05E30)
další epizody (8)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Kvadratnyj metr (S03E20)
Krasnyj brilliant (S03E18)
Pesočnyj čelovek (S03E13)
další epizody (10)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Odin protiv vsech (S01E16)
Tajny Čjornogo morja (S01E12)
2006 Viking (TV seriál)
2005 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (12)
2004 Specnaz po-russki 2 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Episode 6 (S07E06)
Episode 4 (S07E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky