foto

Eric Valette

  • nar. 1967
    Toulouse, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Le serpent aux mille coupures
2011 Nebezpečná kořist
2010 Super Hybrid
2009 Une affaire d'Etat
2008 Zmeškaný hovor
2002 Dégustation
Znamení ve zdi
2000 Il est difficile de tuer quelqu'un, même un lundi

TV seriály

2014 Bez hranic (TV seriál)
The Kill Zone (S02E03)
Kurýr (TV seriál)
End Game (S02E12)
Euphro (S02E05)
Boom (S02E02)
další epizody (4)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
Long-Haul Predators (S01E04)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
další epizody (4)
2006 Sable noir (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1999 Chambre n° 13 (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Le serpent aux mille coupures

TV seriály

2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 En bonne intelligence
2009 Viande d'origine française (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace