foto

Hans Cossy

  • nar. 4.10.1911
    Cologne, Německá říše
  • zem. 31.7.1972 (60 let)
    Bayreuth, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Weh dem, der lügt (TV film)
1971 Das haut den stärksten Zwilling um
Die Münchner Räterepublik (TV film)
1969 Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
In dieser Hölle (TV film)
1968 König Richard II. (TV film)
Peter und Sabine
1967 Der Kaktusgarten (TV film)
Die große Postraub
1966 Freiheit im Dezember (TV film)
Münchhausen (TV film)
Tag des Zornes, Der (TV film)
Velká vlaková loupež (TV film)
1964 Darf ich Sie eine Minute sprechen? (TV film)
Der gelbe Pullover (TV film)
Karl Sand (TV film)
Nachtzug D 106 (TV film)
Zeit der Schuldlosen, Die
1963 Die Abrechnung (TV film)
Was Ihr wollt
1962 Alle Macht der Erde (TV film)
Blick über den Zaun (TV film)
1961 Schwarzer Kies
1960 Die Lokalbahn (TV film)
Hexenjagd (TV film)
Instinkt ist alles (TV film)
1959 Engel, der seine Harfe versetzte, Der
1958 Androklus und der Löwe (TV film)
1957 Der entscheidende Augenblick (TV film)
Marius (TV film)
Monsignores große Stunde (TV film)
1956 Die Tochter des Brunnenmachers (TV film)
Vor 100 Jahren fing es an
Wo war David Preston?
1955 Admiral Bobby (TV film)
Das Lied der Hohen Tauern
Der Teufel mit den drei goldenen Haaren
Der grüne Kakadu (TV film)
Es geschah am 20. Juli
Ich weiß, wofür ich lebe
Madame Aurélie (TV film)
Rosen im Herbst
1952 Alraune
1949 Das Geheimnis der roten Katze
Du bist nicht allein
1948 Der Herr vom andern Stern

TV seriály

1972 Butler Parker (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1960 Es geschah an der Grenze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky