foto

Nolwenn Leroy

  • nar. 28.9.1982 (37 let)
    Saint Renan, Finistère, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Eurobest (TV film)

TV seriály

2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1987 Téléthon (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2004 Matinale, La (TV seriál)
2002 En aparté (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
Les copains d'abord (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Le journal des bonnes nouvelles (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky