foto

Marc-Olivier Fogiel

  • nar. 5.7.1969 (50 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 24 jours
2011 Ministr
2004 Filles du calendrier sur scène, Les (TV film)

TV seriály

2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)

Dokumentární

2003 60 jours, 60 nuits (TV seriál)
2001 + Clair (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2001 + Clair (TV seriál)

TV pořady

2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky