foto

Vsevolod Boldin

  • nar. 9.6.1978 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barmen
2010 Vremja sčasťa 2 (TV film)
2007 Medvěžja ochota
2000 Trosečník

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
Načňom vsjo snačala (TV seriál)
2016 Dom na kraju lesa (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2014 Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
2013 Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Igruški (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky