foto

Paul Trejo

  • nar. 23.7.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Beauty and the Beast (TV film)
2008 Madness of Jane, The (TV film)
Pivo pro mýho koně
2007 The Perfect Holiday
2006 Neznámý
2005 Hooligans
2004 Nelehký život (TV film)
2003 Kde roste červené kapradí
Společná řeč (TV film)
2002 Rudé kůže
2000 Jackie (TV film)
Muž z Virginie (TV film)
1999 Student Affairs (TV film)
Texas Funeral, A
1998 Černý čtvrtek
1997 Svatba za všechny prachy
1996 Hrob
Just in Time
1994 Vraždy v Radiolandu
1993 Šišouni v New Yorku
1992 Posedlá (TV film)
1991 Love Kills (TV film)
1986 Belizaire the Cajun
1983 Dům milosrdných sester

TV seriály

2020 Zámek a klíč (TV seriál)
2019 Carnival Row (TV seriál)
The Gloaming (S01E08)
Unaccompanied Fae (S01E06)
Aisling (S01E02)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Dios y Federacion (S02E07)
Orinoco (S02E03)
Cargo (S02E01)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
End of Honor (S01E05)
French Connection (S01E02)
2017 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Konec kapitána Flinta (S04E10)
Poslední vzepětí (S04E07)
Nové pořádky (S04E04)
Batesův motel (TV seriál)
Návštěvní hodiny (S05E09)
Marion (S05E06)
Zlá krev (S05E03)
2016 Outcast (TV seriál)
The Road Before Us (S01E05)
(I Remember) When She Loved Me (S01E02)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
A Dangerous Game (E01)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Nothing Personal (S01E20)
The Only Light in the Darkness (S01E19)
Providence (S01E18)
další epizody (10)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
The Well (S01E08)
The Hub (S01E07)
další epizody (6)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
V ústavní péči (S03E10)
Kůže a kosti (S03E07)
Ztracené duše (S03E03)
další epizody (4)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Turtles All the Way Down (E13)
Two Birds (E12)
Ricky's Tacos (E07)
další epizody (6)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
There Are Rules (S01E12)
Off the Beaten Path (S01E11)
One for the Money (S01E09)
další epizody (4)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Láska nebeská (S02E08)
Vyšší zájmy (S02E05)
Výměna (S02E03)
další epizody (7)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1993 Danger Theatre (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Miss Twin Peaks (S02E21)
On the Wings of Love (S02E18)
Slaves and Masters (S02E15)
další epizody (4)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Arbitrary Law (S02E09)
Demons (S02E06)
The Man Behind Glass (S02E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2006 Secrets of the Code

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky