foto

Jana Počtová

  • nar. 30.7.1980 (40 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (2)

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 K2 vlastní cestou
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po centrální Kalifornii (S21E24)
2018 Rodina je nejvíc (TV seriál)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Los Angeles (S20E07)
Na cestě po Černobylu (S19E29)
Na cestě po západním Tchaj-wanu (S19E21)
2017 Nerodič
2016 Filantrop (TV seriál)
Libor Winkler (E12)
Adam Walach (E11)
Sanjiv Suri (E09)
další epizody (6)
2014 Yo-yo means yes yes (TV film)
2013 Celnice: Emigranti (TV film)
Fragmenty P. K.
2012 Sněhová pole Ivana Hartla
2011 Generace Singles
Oči tygra
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po jižní Jamajce (S10E38)
2010 Příběhy slavných (TV seriál)
Tatíček profesor (S11E05)
2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Portrét krásné Dámy (S10E05)
2008 Dcery 50. let
Generace "0" (TV seriál)
Palác Akropolis - Akráč (studentský film)
Příběhy slavných (TV seriál)
Samotářka Míla (S09E07)
2005 Vostodvacet (studentský film)
2004 ESHQ (studentský film)
1999 Cestománie (TV seriál)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)
2010 Vesnicopis (TV pořad)
2005 Kultura.cz (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2020 K2 vlastní cestou
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po centrální Kalifornii (S21E24)
2018 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Černobylu (S19E29)
Na cestě po západním Tchaj-wanu (S19E21)
2017 Nerodič
2016 Filantrop (TV seriál)
Libor Winkler (E12)
Adam Walach (E11)
Sanjiv Suri (E09)
další epizody (6)
2013 Fragmenty P. K.
2012 Sněhová pole Ivana Hartla
2011 Generace Singles
Oči tygra
2008 Palác Akropolis - Akráč (studentský film)
2005 Vostodvacet (studentský film)
2004 ESHQ (studentský film)

TV pořady

2010 Vesnicopis (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2020 K2 vlastní cestou
2017 Nerodič
2014 Film o seriálu Mazalové (TV film)
2013 Fragmenty P. K.
2009 Film o seriálu: Vyprávěj (TV film)
2005 Vostodvacet (studentský film)
2004 ESHQ (studentský film)
1999 Cestománie (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Nerodič

Střihačská filmografie

Dokumentární

2016 Filantrop (TV seriál)
Karel Janeček (E04)

Fanoušci tvůrce