foto

Grégory Loffredo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Colt 45
2010 Gardiens de l'ordre
Ilegálně
2009 OSS 117: Ztracen v Riu
RTT
2008 Ideální zeť (TV film)
2007 Naše shledání
2005 Utržený ze řetězu

TV seriály

2011 Platane (TV seriál)
2008 Écrire pour un chanteur (TV seriál)
2007 Nováčci (TV seriál)
Faux semblants (S02E08)
Les Yeux fermés (S02E06)
2006 Zvěrokruh (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
Frank Riva (TV seriál)
L'Homme traqué (S02E03)
L'Ange rouge (S02E02)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky